BARNASZÉN, LIGNIT, BRIKETT GYÁRTÁS ÉS FORGALMAZÁS

Lignit brikett (barnaszén brikett) - a leggazdaságosabb tüzelőanyag?

Lignit brikett - a leggazdaságosabb tüzelőanyag? Lignit brikett - a leggazdaságosabb tüzelőanyag?

Gazdaságosan szeretne fűteni? Nem kíván szenet lapátolni? Ismerje meg új termékünket, mellyel kényelmesen használhatja tüzelőberendezését! Új termékünk a lignit brikett.  A lignit brikett 1-5 mm frakciójú, osztályozott lignitből készül préseléssel, természetbarát kötőanyag felhasználásával. A brikett fűtőértéke 2 280 – 2 980 kcal/kg. Mérete: 30 gr/db. Formája tojás alakú, így többen tojás brikett néven ismerik. A brikett kiszerelését az Ön igényeinek megfelelően, 25 kg-os zsákokba, valamint big bag zsákokba csomagoljuk. A zsákok anyaga műanyag, így nem szakad szét szállítás közben, illetve tároláskor.

Hol használható a barnaszén brikett?

A lignit brikett kitűnő tüzelőanyag, amely vegyestüzelésű kazánokban, cserépkályhákban, kandallókban egyaránt alkalmazható.

A lignit brikett csak helyes fűtési technikával nyújt Önnek kényelmet. A következő pár sorban bemutatjuk, hogyan kell fűteni a brikettel.

A barnaszén brikett optimális meggyújtásához magas égési hőfokra van szükség. Először helyezzen a tiszta tűztérbe elegendő tűzgyújtóst és fa gyújtóst. Ezután rakjon rá három-négy brikett szemet és gyújtsa meg a tüzelőanyagot. Majd zárja le a tűztér ajtaját és nyissa ki ütközésig a tűztéri égéslevegő adagolószelepet/szabályozót. Amint a brikett ég, fordítsa vissza a levegőszabályozót. Az így keletkezett izzó parázsra, amint a lángok elalszanak, egyéni szükséglettől függően tegyen rá újabb brikett darabokat. Kérjük, mindig vegye figyelembe a készülékgyártó használati útmutatóját! Tekintse meg video filmünket hogyan ég a brikett!