BARNASZÉN, LIGNIT, BRIKETT GYÁRTÁS ÉS FORGALMAZÁS

Lignit brikett - a leggazdaságosabb tüzelőanyag?

Lignit brikett - a leggazdaságosabb tüzelőanyag? Lignit brikett - a leggazdaságosabb tüzelőanyag?

Gazdaságosan szeretne fűteni? Nem kíván szenet lapátolni? Ismerje meg új termékünket, mellyel kényelmesen használhatja tüzelőberendezését! Új termékünk a lignit brikett.  A lignit brikett 1-5 mm frakciójú, osztályozott lignitből készül préseléssel, természetbarát kötőanyag felhasználásával. A brikett fűtőértéke valamivel magasabb, mint a lignit diószéné: 3.000-3.400 kcal/kg. Nedvességtartalma alacsony: 18-22 % közötti, mérete: 30 gr/db. Formája tojás alakú, így többen tojás brikett néven ismerik. A brikett kiszerelését az Ön igényeinek megfelelően, 25 kg-os zsákokba csomagoljuk. A zsákok anyaga műanyag, így nem szakad szét szállítás közben, illetve tároláskor.

Hol használható a lignit brikett?

A lignit brikett kitűnő tüzelőanyag, amely vegyestüzelésű kazánokban, cserépkályhákban, kandallókban egyaránt alkalmazható.

A lignit brikett csak helyes fűtési technikával nyújt Önnek kényelmet. A következő pár sorban bemutatjuk, hogyan kell fűteni a brikettel.

A brikett optimális meggyújtásához magas égési hőfokra van szükség. Először helyezzen a tiszta tűztérbe elegendő tűzgyújtóst és fa gyújtóst. Ezután rakjon rá három-négy brikett szemet és gyújtsa meg a tüzelőanyagot. Majd zárja le a tűztér ajtaját és nyissa ki ütközésig a tűztéri égéslevegő adagolószelepet/szabályozót. Amint a brikett ég, fordítsa vissza a levegőszabályozót. Az így keletkezett izzó parázsra, amint a lángok elalszanak, egyéni szükséglettől függően tegyen rá újabb brikett darabokat. Kérjük, mindig vegye figyelembe a készülékgyártó használati útmutatóját! Tekintse meg video filmünket hogyan ég a brikett!

 

Elérhetőségek

MÁTRA-BRIKETT KFT.

Székhely:
3425 Sály, Eötvös telep 31.

Telephely:
3422 Bükkábrány, hrsz:034/2

Ügyvezető:
Balogh Gabriella
30/488-4670

Telephely vezető:
Szabó János József
70/931-2847

Megrendelés:
Barsi Natália
70/931-2848

Szabó János József
70/931-2847

Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

mpl akcio

Kínálatunkból