BARNASZÉN, LIGNIT, BRIKETT GYÁRTÁS ÉS FORGALMAZÁS

A carborobot kazán ideális tüzelőanyaga a barnaszén

A carborobot kazán ideális tüzelőanyaga a barnaszén A carborobot kazán ideális tüzelőanyaga a barnaszén

A carborobot kazán egyike a modern tüzelőberendezéseknek. A carborobot kazán legvonzóbb tulajdonsága, hogy nem érzékeny a tüzelőanyag minőségére, többféle fűtőanyaggal használható, önadagoló. A carborobot kazán széles típusválasztékának köszönhetően minden területen használható: családi ház, iskola, üzemek, önkormányzatok, mezőgazdasági termelők. A carborobot kazán egy különleges, magyar szabadalmú technológiát, az ún. forgórostélyos technológiát alkalmazza.

A carborobot kazán forgórostélyos technológiája elviszi a tűztérből a salakot, tehát különösen jó a tisztulási képessége. A carborobot kazán széles skálán képes elégetni a más kazánokban tiltott, rossz minőségűnek tartott anyagokat, mert aktív bolygató és rezgető eszközöket tartalmazó tartályai ezeket a nehezen kezelhető anyagokat is a tűztérbe tudják juttatni.

A barnaszenek mindegyikével, így lignittel, leginkább LIGNIT DARÁVAL használható a carborobot kazán.

A carborobot kazán vezérlése elektronikus, bár a tűztérbe kézzel kell begyújtani. A carborobot kazán tartályában lévő fűtőanyag mennyiségét érzékelő figyeli és alacsony szint esetén jelzést ad, egyes carborobot kazán típusok sms-ben is értesíthetik a tulajdonost, ha kevés a tüzelőanyag mennyisége. A carborobot kazán áramszünet esetén nem termel olyan mennyiségű hőt, ami a rendszer túlmelegedését okozhatná. A szakemberek véleménye szerint „a carborobot kazán az Ön szabadságát szolgálja.”  

Ha Ön carborobot kazánnal fűt, keressen minket, hogy jó minőségű lignit daraszén kerülhessen kazánjába.