BARNASZÉN, LIGNIT, BRIKETT GYÁRTÁS ÉS FORGALMAZÁS

ZSÁKOS SZÉN – ha kevés a hely a tárolásra

Zsákos szén Zsákos szén

A fűtését szénnel szeretné megoldani, de nincs sok helye a szén tárolására? Nem szeretné az udvarra ömlesztve leborított szenet fáradságos munkával behordani a tárolóba? Biztos akar lenni abban, hogy a megvásárolt szén mennyisége annyi, mint amennyit kifizetett? Nyomon szeretné követni, hogy mennyi tüzelőt használt fel és a meglévő mennyiség mennyi ideig lesz még elég? Ezekre a problémákra a zsákos szén jelenti a megoldást!

A zsákos szén száraz osztályozást követően kerül csomagolásra 30 kg-os kiszerelésbe. A zsákos szén tisztán kezelhető, tárolható. A zsákos szén pormentes, azonos frakciójú, mennyisége folyamatosan ellenőrizhető. A zsákos szén akár napi igényeknek megfelelő tételben is megvásárolható, mozgatása és szállítása egyszerű. A Mátra – Brikett Kft. mennyiségi és minőségi garanciát vállal a zsákos szénre.

A zsákos szén legfontosabb paraméterei

Hamutartalom: max. 20 %
Kéntartalom: max. 1,6 – 2 %
Fűtőérték: 2 600 – 3 000 kcal/kg (10 500 – 12 500 kJ/kg)
Nedvességtartalom: 30 % (+/- 10 %)
Frakcióméret: 25 – 65 mm diószén
Kiszerelése: 30kg/zsák, 30zsák/raklap

A szén csomagolása igény esetén nemcsak zsákokba, hanem nagyobb kiszerelésben, big-bag zsákokba is történhet.

Válassza a zsákos szén termékünket! Zsákos szén az Ön kényelméért, az Ön megelégedésére! Keressen Minket bizalommal Kapcsolat oldalunkon feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén!